dijous, 11 d’octubre del 2007

Sant Jordi a escena


El passat 23 d´Abril, amb la celebració de Sant Jordi i just entrada la nit, els llums del Pati del Castell es van encendre per donar pas a un espectacle literari, escrit i representat per la gent de Torredembarra. Un acte de col·laboració entre les “Rates de biblioteca”, al càrrec de la cap de la Biblioteca Municipal, Ana Merino, i Creu Álvarez i Ferran Castells com a directors de l´escola de dansa i teatre Centrescènic, essent els alumnes d’aquesta els encarregats de portar a escena alguns dels escrits de la gent de la vila. Una nit amb la representació especial del text de Rosalia Ciuró “Jardí d’un passat” (guanyador del premi de narració grup de dones Isabel de Villena, l’any 2004), adaptació teatral a càrrec de l’actriu i alumne de l’escola Janet Riambau, durant el que va ser el 4rt. Acte de la nit.
Vetllada en la que vam gaudir també dels acròstics que poèticament ens van llegir alumnes del Centrescènic, a la vida de l’escriptora Maria Ortega.
Seguint a aquest acte del mes d’abril, el passat 29, alumnes de l’escola ens van tornar a mostrar el seu treball essent partícips en el II Dia mundial de la Dansa, celebrant-se per primera vegada a Torredembarra l’any 2004, una mostra de classes de diferents estils de dansa que, juntament amb la col·laboració especial de la ballarina i professora de l’escola Centrescènic, Numil Guerra, van omplir la Plaça del Castell.
I entrant al mes vinent, el proper 22 de Maig a les 5 de tarda, al Casal Municipal de Torredembarra, l’escenari donarà pas a la Trobada de Corals Infantils de Catalunya que, amb col·laboració amb el SCIC (Secretariat de Corals Infantils de Catalunya) els alumnes del Centrescènic, sota el títol “Juguem cantant” ens faran una mostra de la mà de Teresa Devant, també professora de l’escola, de diferents oficis a través del cant i la música.
Agraint al Centrescènic la seva participació en diverses activitats de la vila, us animem a tots a ser partícips d´ aquestes.

Abril 2005