dijous, 11 d’octubre del 2007

En defensa de la dona


Veïna i artista de Torredembarra, la escriptora Núria Gómez no fa parades en la seva lluita per la defensa dels drets de la dona, una lluita reflexa en la seva trajectòria en defensa d’una igualtat entre homes i dones d’arreu del mon. Una lluita que ara a donat un nou pas endavant, Núria Gómez, que el passat 14 de desembre va ser nomenada delegada a Catalunya de l’associació Internacional de dones en les arts “AIMA”, fa una crida a totes les dones per difondre la figura femenina a nivell internacional.
Una associació des de on es potencia la dona dins de l’art i a traves d’aquest aconseguir aquesta igualtat entre homes i dones, es treballar per a les dones a traves de la literatura, la musica, la pintura i altres dons artístics.
Ara, per primera vegada a Catalunya, es funda a Torredembarra AIMA (Asociación Internacional de Mujeres en las Artes”, nomenant delegada a Núria Gómez per la seva lluita.
Delegades de cada art s’encarregaran de promoure les dones a traves de concursos nacionals e internacionals, creant un vincle de col·laboració entre Madrid i Catalunya i potenciant d’aquesta manera, les qualitats de les dones en una lluita per aconseguir un mon mes igual i just per a tothom.
I en data 8 de març del 2005, Núria Gómez juntament amb l’alcalde i el regidor de cultura de Torredembarra es presenta a Catalunya per iniciar una nova etapa, una nova etapa en la que des de Torredembarra es proposa potenciar les qualitats ètiques i estètiques d’un gran col·lectiu que es la meitat de la població mundial, (les dones).

Marc 2005