dijous, 11 d’octubre del 2007

El Port de Torredembarra


Que bó es gaudir d’un assolellat dia ara que la calor ens acompanya, per prendre quelcom ben fresquet en una terrassa, com ara jo mentre escric aquestes paraules. Soc al port de Torredembarra, hem prenc un gelat en un dels locals cara al mar mentre observo els vaixells que hi ha atracats, el seu soroll característic al ser engrunats per l’aire es dolç i tranquil·litzador, i si tanco els ulls hem puc imaginar navegant en un veler, però no cal somiar, si voleu sentir la mar tan a prop que la seva olor os arribi ben andins,llavors veniu i llogueu un vaixell, aquí mateix, al port de la Torre podeu gaudir d´un passeig en un catamarà, o provar de fer un curset de vela. Aquestes son activitats de les que normalment només podem practicar a l’estiu i els veïns de Torredembarra ho tenim a l’abast.

També podeu aprofitar per passejar per l’espigó mentre els més petits,i els que ja no ho son tant, observen atents els peixos que esperen la seva recompensa a la vora del port.
I si os espereu al capvespre, quan el sol ja es pon, però l’aire càlid ens acompanya, és un bon moment per caminar i observar com els colors dels vaixells barrejats amb el color de la mar quan s’ajunta amb el cel, fan oblidar un dia més de treball, perquè si de vegades la calor ens agonia tant, on millor que afrontar-la davant d’un paisatge tan acollidor com es el nostre port?

Animeu-vos a fer un tomb i useu a somiar desperts, imaginant-vos que navegueu en un dels vaixells que hi ha atracats, o millor, proveu de pujar-hi llogant un, informeu-vos al mateix port de les diferents activitats que podeu fer,i en acabat, perquè no acabar el dia en una de les terrasses que tenim al nostre abast?

Però si encara voleu més, llavors viviu les nits del port, potser es un dels pocs indrets de la Torre on podem gaudir pràcticament les 24 hores que té el dia, amb gustos per a tots, si busqueu una mica de calma,el dia os la donarà, però si voleu una mica de ritme, llavors les nits del Port os poden oferir diferents alternatives.

Ja sigui amb la calor del dia o sota les estrelles de la nit, gaudiu d’una fotografia tan bonica com es el Port de Torredembarra.

Maig 2004